Mededeling Corona

Filter News & media

Mededeling Corona

PUBLISHED: 25-03-2020
MEDIATYPE: Publications
TAGS: -

Genk, 25 Maart 2020

Geachte klant, relatie en andere belanghebbenden,

Vanuit Terberg Matec Belgium BVBA. houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen van de Belgische overheid en veiligheidsraad. Uiteraard nemen wij bij Terberg de door de overheid afgekondigde maatregelen uiterst serieus en zullen wij onze bijdrage leveren aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Tegelijk willen wij onze klanten en onze partners in de afval inzameling, één van de sectoren die is aangemerkt als vitaal voor de voortgang van onze samenleving, optimaal blijven ondersteunen in het uitvoeren van hun belangrijke taak. Om deze reden blijft ons bedrijf voorlopig volledig operationeel en bereikbaar en zal bij stilstand van voertuigen zo snel mogelijk geschakeld worden om de afvalinzamelingsvoertuigen weer werkend te krijgen.

Wij nemen onze gezondheid en die van onze klanten serieus en willen u dan ook vragen rekening te houden met de volgende zaken:

  • Contactvlakken in cabine worden door ons gereinigd (stuurwiel, schakelaars, instap etc.)
  • Om de kans op fysiek contact te minimaliseren is het voor een chauffeur die een voertuig komt brengen niet mogelijk om bij ons te wachten.
  • Reparaties op klantlocaties worden uitgevoerd als de truck geïsoleerd staat in een veilige ruimte.
  • Wij hebben contact met 1 persoon op locatie.
  • Iedereen bewaart de voorgeschreven afstand.
  • Wij nemen alleen zelf plaats in cabines, geen passagiers
  • Wanneer u omtrent onze dienstverlening vragen heeft, kunt u die stellen aan Frank Reumers.

Juist door deze maatregelen te nemen beschikken wij nog over een fit en compleet team. Bij symptomen vragen wij de medewerkers om thuis te blijven. Wij zullen er alles aan doen om ons service level op niveau te houden maar vragen begrip bij eventuele capaciteitsproblemen

Alle medewerkers van Terberg Matec Belgium BVBA. wensen u veel sterkte toe en hopen dat we snel samen door deze moeilijke en exceptionele periode heen komen.

Het management,


Terberg Matec Belgium